Camper Accessoires

Naast aanhangwagens is JaapTech ook gespecialiseerd in het installeren en monteren van verschillende camper accesoires. Zo kan jij nóg meer genieten van jouw trip.

Camper Accessoires

Wie in de regio Krimpen, Capelle, Nieuwerkerk, Lekkerkerk, Ouderkerk en omstreken op zoek is naar camper accessoires zou eens binnen moeten stappen bij JaapTech. Naast een uitgelezen selectie, van kachel tot zonnepaneel, heeft JaapTech ook een forse dosis kennis en ervaring in huis. Bovendien wordt er alleen met betrouwbare leveranciers gewerkt, zodat het onderdeel of accessoire dat in jouw camper geplaatst wordt ook veilig en betrouwbaar is. Met andere worden, ga je voor kwaliteit dan is JaapTech echt de beste keuze in Capelle en omgeving.

Camper Accessoires en onderdelen, een brede keuze

Voor nieuwe (reserve) onderdelen voor je camper kun je ook goed bij JaapTech terecht. Het is dan ook het adres voor het laten inbouwen van nieuwe camper accessoires of voor het vervangen van onderdelen. De centrale ligging van JaapTech maakt het een ideale partner voor camperbezitters in de regio Ouderkerk, Lekkerkerk, Nieuwerkerk, Krimpen en Capelle. Hieronder een greep uit het aanbod:

Isolatiesets en hoezen

Isolatiesets en hoezen behoren tot de mees gebruikte camper accessoires. Het zijn dekens of afdekzeilen om de camper beter te isoleren, of tijdens perioden van ongebruik te beschermen tegen de elementen. Naast buiten isolatie, is ook binnen isolatie verkrijgbaar. Hierbij gaat het om speciale lichtgewicht matten. Deze isolatiematten dek je de binnenkant van de voorruit en andere raampartijen af, om zo warmteonttrekking tegen te gaan.

Kachels

Ook in de zomer kan het, als de nacht eenmaal is ingevallen, behoorlijk afkoelen. Bij JaapTech bieden we de keuze uit diverse verwarmingssystemen. Er zijn gecombineerde systemen, die naast de verwarming ook voor het warme water zorgen, systemen die werken als een centrale verwarming en meer eenvoudige warmtekachels die warm lucht tot in alle uithoeken van je camper rond kunnen pompen. Dit systeem zuigt lucht van onder de camper aan en voert deze na verwarming weer af via de schoorsteen op het dak. Afhankelijk van wat je met je camper van plan bent kunnen wij je een systeem aanbevelen. Ga je naar een warm land, dan is een eenvoudige kachel met ringsysteem (dat de warme lucht rondpompt) vaak al voldoende, ben je een echte winterkampeerder, dan heb je zwaarder geschut nodig. Zwaarder bedoelen we dan wel letterlijk, aangezien systemen die werken met vloeistofverwarming vaak meer gewicht aan de camper toevoegen. Onze ervaren medewerkers weten gelukkig alles van kachels en andere camper accessoires en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieur

Je camper is als je tweede huis en je wilt het binnen dan ook mooi en netjes laten uitzien. Veel mensen die op zoek zijn naar camper accessoires zoeken dan ook naar onderdelen die het interieur kunnen verbeteren. Ook hiervoor kun je bij JaapTech terecht. Van handige opbergoplossingen tot rekjes en netjes (het zogenaamde alkoof net) om je kinderen voor vallen te behoeden, JaapTech heeft het in huis. Kijk ook eens naar de speciale zonwerende rolgordijnen, die je camper lekker koel houden.

De service van JaapTech

Bij JaapTech hebben we kwaliteit, klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan, daar waar het camper accessoires betreft. We werken met betrouwbare leveranciers en gecertificeerde onderdelen en onze monteurs leveren echt vakwerk af. Woon je in de regio Krimpen, Capelle, Nieuwerkerk, Lekkerkerk, Ouderkerk kom dan eens bij ons langs, we helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de juiste camper accessoires.

Camper Accessoires
Montage opstap
Vlemmix-aanhangwagens-logo
weijer-logo
stema-logo
007-hulco
005-brenderup
003-Anssems
002-Saris
RoVa