Caravan Accessoires en onderdelen

Ook voor de inbouw van nieuwe functies en apparatuur aan de caravan ben je bij JaapTech aan het juiste adres.

Voor betrouwbare caravan accessoires en onderdelen ga ja naar JaapTech

JaapTech is de betrouwbare partner voor caravan accessoires en onderdelen in de regio Krimpen, Capelle, Nieuwerkerk, Lekkerkerk en Ouderkerk. Of het nu om een neuswiel gaat, om een zonnescherm of om zonnepanelen, JaapTech heeft het in huis. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste model. Bovendien werken we uitsluitend met betrouwbare leveranciers, zodat u ook echte kwaliteit krijgt. Dit is natuurlijk niet alleen belangrijk bij accessoires, maar juist ook bij vervangingen van onderdelen. Je wilt immers niet dat een goed, maar versleten, onderdeel vervangen wordt door een nieuw onderdeel dat niet aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wil je zeker en veilig de weg op met je caravan, kom dan eens langs bij JaapTech .

Accessoires en onderdelen voor je caravan

Bij JaapTech hebben we een uitgebreide keuze aan caravan accessoires en (reserve) onderdelen. Van de laatste moderne snufjes, tot standaardonderdelen die eigenlijk elke caravan nodig heeft. Onze centrale ligging in de regio rond Ouderkerk, Lekkerkerk, Nieuwerkerk, Krimpen en Capelle zorgt er bovendien voor dat je ons gemakkelijk kunt opzoeken. Behalve voor caravan accessoires en onderdelen kun je bij ons overigens ook goed terecht voor het onderhoud van je caravan.

Neuswielen

Elke caravan heeft eigenlijk een neuswiel nodig. Het neuswiel geeft je veel meer vrijheid bij het aanhaken van de caravan aan je auto. Je kunt de caravan dan redelijk gemakkelijk in positie trekken of duwen, iets dat zonder neuswiel niet mogelijk is. Bij JaapTech hebben we een uitgebreide collectie neuswielen. Wij kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze, want keuze die is er. De meest voorkomende varianten zijn neuswielen met een massief wiel en neuswielen met een luchtband. Het voordeel van een massief wiel is dat het wiel niet lek kan gaan. Wel kan het wiel verzakken op een zachte ondergrond, zoal op gras en zand. Ga je met je caravan op de camping staan, dan is een luchtband wellicht meer iets voor jou, al kun je dan wel het risico lopen dat de band een keer lek gaat. Laat daarom, als je, je caravan laat onderhouden ook het neuswiel controleren. Naast het geven van advies kunnen onze ervaren monteurs het (nieuwe) neuswiel desgewenst ook voor je monteren.

Zonneschermen

Waar je met vakantie ook heengaat, je hoopt toch altijd op mooi weer. Heerlijk in de zon zitten naast je eigen caravan geeft een fantastisch gevoel. Toch wil je ook weer niet de hele dag in de felle zon doorbrengen. Bij JaapTech hebben we een mooie selectie aan zonneschermen, die jou de broodnodige schaduw bieden. Wij kunnen u adviseren op het gebied van buitententen en rolsystemen. Uiteraard kunnen we het nieuwe scherm ook voor je monteren. Dit geldt overigens voor alle caravan accessoires en onderdelen.

Zonnepanelen

Als het zonnetje schijnt, dan kun je daar maximaal van profiteren door een zonnepaneel op je caravan te (laten) bevestigen. Toch is niet elk zonnepaneel even geschikt. De panelen die je misschien op je huis hebt zitten, bijvoorbeeld, werken het beste als de overtollige stroom kan worden afgegeven aan het elektriciteitsnet. Voor een caravan niet echt handig dus, tenzij deze caravan op een min of meer vaste plek staat en op het stroomnet is aangesloten. Een zonnecollector zonnepaneel is voor de meeste caravans een betere keuze. Deze collector geeft de opgevangen stroom af aan een accu, zodat deze gebruikt kan worden op het moment dat jij stroom nodig hebt. Zeker als je in de caravan elektrische apparaten (zoals een tv of magnetron) gebruikt is dit geen overbodige luxe. Aansluiten van het zonnepaneel op de accu van de motor kan in sommige gevallen wel tot problemen en slijtage leiden. Je kunt er ook voor kiezen een eigen accu in te laten bouwen, maar deze accu’s kunnen best zwaar zijn. Bij JaapTech kunnen onze ervaren medewerkers je deskundig adviseren over zonnepanelen en andere caravan accessoires en onderdelen.

Kachels

Is het zonnetje eenmaal achter de horizon verdwenen, dan kan het soms flink afkoelen. Ook in dat geval is de caravan het toevluchtsoort bij uitstek, zeker als er binnen een kachel staat te snorren die de boel goed warm houdt. Voor caravans zijn er verschillende mogelijkheden. De eenvoudigste is een kachel die via een gesloten systeem lucht van buiten (onder de caravan) aanvoert en vervolgens via de verbrandingskamer weer afvoert door de schoorsteen. In duurdere caravans (en wintercaravans) wordt vaak gebruikgemaakt van een complexer (en zwaarder) systeem van vloeistofverwarming, dat eigenlijk precies zo werkt als het warme water dat bij jou thuis door de verwarmingsradiator stroomt. Veel eenvoudige kachels zijn wel uitgerust met een ringsysteem. De warme lucht wordt hierdoor naar alle uithoeken van de caravan (zoals de WC en bankkussens) uitgevoerd. Dit voorkomt ook dat deze plekken te vochtig worden. Laat je informeren over kachels en andere caravan accessoires en onderdelen bij JaapTech.

Vlemmix-aanhangwagens-logo
weijer-logo
stema-logo
007-hulco
005-brenderup
003-Anssems
002-Saris
RoVa